Re: Moja nova razmišljanja o freeroll turnirima
epic
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Turniri » Moja nova razmišljanja o freeroll turnirima
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
epic
ja sam izucavao teoriju ko luđak u zadnje vrijeme i jos uvijek mislim da nemam pojma
ako vidis da imas bolje rezultate s takvom igrom, onda nastavi s tim. kad vidis da ne ide, onda nadji drugu taktiku i gg
spomenuo si da igraš onaj freeroll od 10 000 ljudi... to ja svom starom uključim dok mu se igra i dok nabije cca 9K+ čipova, ode spavat i sutra ima tiket... tak ako još uvijek to igraš, nemoj se mučit previše i gubit vrijeme. skupi ako uspiješ onoliko čipova i odi lijepo spavat i ja ti garantiram da ćeš dobit karticu... čini mi se da ju dobiva oko 400 ljudi
Zadnji popravljao Filip_k9 (29-07-2010 19:37:10)
Truman napisao:Ma naravno da necu, nisam debil i nisam dzabe izucavao teoriju.
Teoriju da se 96 i J5 ne baca?
Vidim da si odlicno skontao moj prvi post...
Kartu dobija 250 ljudi...
Zadnji popravljao Truman (29-07-2010 19:51:07)
Vuco napisao:mah za free roll nema strategije ... samo igraj bezveze pa sto bude ... a zasto igrati 72 Suted pa zato sto rijetko tko beta 4xBB na poziciji i takve gluposti -imas 3000 čipova i on beta 40 normanlo da ces callati ako si na poziciji pa sto bude
Nisi trebao otvoriti takvu temu sad če ti ljudi komentirati koji nisu ni jednom u životi igrali freeroll a mama i tata su im dali novce za poker ili nisu zdonkali BR kao normalni ljudi
ne pričaj gluposti
ON TOPIC: igrao sam freerollove, zaista previše uglavnom, moraš igrati upravo suprotno onome što pričaš jer tak kako ti igraš igraju upravo ti, loši igrači i da bi profitirao ti samo koristiš suprotnu strategiju. Igraj solidne ruke, znači AJs+, AQo+ i parove za set, a ako imate puno žetona u poziciji slobodno ubaciš i suited konektore. Ako te pogodi flop super, ako ne bacaš i to je to jer fancy igra će te prva izbaciti iz turnira...
ček recimopar ljudi limpa i ti si na zadnjoj poziciji neces callati sa XX Suited ?
I gdje sam rekao da se ne treba igrati sa AJs+ AQ+ .. jesi uopče čitao postove prije sto sam pisao ?
Ah sto volim pokerase koji misle da su najbolji pa seru .. milim ono samo da se zna ja rasturam freerollove ako me pogađaju karte mislim ono im the best
Evo ti moj citat u drugom postu:
Kod freerollova najbolje čekati dobar hand .. pogotovo kada se povise blindsi jer te lako udvostruče u par handa i cak mozes biti chip leader
Mda mislim da je bezveze sto se toliko raspravlja o freerollovima, jer oni se vise igraju iz zjebancije i da te uvede u svijet pokera pa kada procitas knjigu neku mozes vidjeti kako si grijesio itd
...
ček recimopar ljudi limpa i ti si na zadnjoj poziciji neces callati sa XX Suited ?
I gdje sam rekao da se ne treba igrati sa AJs+ AQ+ .. jesi uopče čitao postove prije sto sam pisao ?
Ah sto volim pokerase koji misle da su najbolji pa seru .. milim ono samo da se zna ja rasturam freerollove ako me pogađaju karte mislim ono im the bestEvo ti moj citat u drugom postu:
Kod freerollova najbolje čekati dobar hand .. pogotovo kada se povise blindsi jer te lako udvostruče u par handa i cak mozes biti chip leader
Mda mislim da je bezveze sto se toliko raspravlja o freerollovima, jer oni se vise igraju iz zjebancije i da te uvede u svijet pokera pa kada procitas knjigu neku mozes vidjeti kako si grijesio itd
...
reko sam da ne pričaš gluposti zbog drugog dijela tvog posta ("mama i tata pokerašima na ovom forumu plaćaju da igraju poker..."). Neću se mješati u igranje 92s već ću samo napomenuti da nikad nisam rekao da se smatram pravim pokerašem, a kamoli najboljim tako da ne lupetaj bezveze a sad dosta o ovoj temi, samo se bezveze prepucavamo - ajmo odraditi radije koji session i neka vam je sa srećom
kako je netko napisa vec, mislia san komentirat, al odusta sam. Radije se tuć nogom u guzicu.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora