Tema: Sateliti IPT Nova Gorica
Tražim ali ne mogu naći, valjda nisu još objavili. Da li je netko igrao te satelite? Kakva je ponuda? Konkurencija?
Hvala.
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Tražim ali ne mogu naći, valjda nisu još objavili. Da li je netko igrao te satelite? Kakva je ponuda? Konkurencija?
Hvala.
no money in poker, everyone's solid.
Neznam na koje mislis.
Imas one freerollove u kojima dobijes upad za finalni satelit od 3,3€ za 2,2k€ upad u turnir (NEMA DODATNE LOVE ZA HOTEL)
Ili mislis na one koji se racunaju za ligu od 8,80€?
na freerollu bude 400-500 ljudi.
Na ovome od 8,8 je bilo 13 igraca
Nemam pojma na koje mislim Igrao bi sve koji budu do nekih 20-ak€. Možeš mi dati neki link ili malo pobliže objasniti kako funkcionira ta liga? Ne treba mi za hotel, blizu sam tako da mi to nije veliki trošak.
Hvala.
Hvala.
Tourney - Regional - (ukljuci filter i u filter upiši balkan...mora ti i u filteru bit "currency euro uključen)
ja jučer dobio sat od 20fpp
Zadnji popravljao Fluid (26-08-2010 12:48:40)
ili odi na Events -> Special
Tamo ti je Nova gorica, najjeftiniji ti je 10,90€ + R turbo za sat 108,50€
Hvala svima.
Imaš i od 5.5€ Rebuy sat za 108,5€ sat - turbo je pa treba dosta sreće.
Igrao sam i ovaj od 32€ freez shootout 9x9 sat za 530€ sat - tu su igrači solidniji. Bilo je 11 igrača tako da je bio overlay (ispao sam u HU )
Inače prvi put sam igrao shootout sa ovako malo prijavljenih igrača. Kako nas je bilo 11, 7 nas je išlo direkt na FT a 4 su igrali HU za preostala 2 mjesta.
Hvala Želja, probat ču negdje uhvatit mjesto na tim donkamentima, koliko vidim ne bude puno igrača.
Hvala Želja, probat ču negdje uhvatit mjesto na tim donkamentima, koliko vidim ne bude puno igrača.
Bio je neki bonus za satetelit glavnog satelita na starsu , neznam bilo koja uplata na starsu upises bonus i dobijes tu malu ulaznicu!
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora