Tema: NL25 općenito
Hello!
Evo danas sam se bacio na keš. Nikad dosad nisam razmatro to kao opciju al jbg. Neda mi se više SNG, turnir ću zguštat tu i tamo neki kad mi se bude dalo al volio bih se na keš prebacit da mi to bude glavno. Toliko sam toga promijenio u zadnja 2 tjedna da ako otvorim više ijednu temu poslije ove a da bude o nečemu što ponovo počinjem igrat... ne čitajte uopće, odmah brišite ) JER SAM SAM SEBI VEĆ POLAKO SMJEŠAN. Dobra stvar u svemu je ta da sam prošli mjesec nekako natuko bankroll od 0-1000$+ pa šta god mi padne za oko ne moram kretat od nule.
Ovako... igro sam SH stolove i jebada je po pitanju branjenja blindova, akcija česta, imam osjećaj ko da moram igrat inače će me blindovi jesti.... I nakon +20$ pa pad na -11$ neobjašnjivi tilt i pad od 20$ još i tu sam stao.Onda sam se prebacio na full ring a tamo je situacija drukcija... SH sam igro 6 stolova a full sam 8 bez problema čak na 10-12 ubuduće mogu ciljat ako krene i profit.
Odnedavna imam ninju i hem oba trial pa ću krekirat zahvaljujući vašoj pomoći s foruma.
Znači:
1. Jel NL25 prevelik zalogaj za počet? (meni izgleda ok)
2. Koliko BB/100 je OK tu? 8 stolova po mislim da mogu 2 sesije po 2 i po sata ( tako da sljedeće godine platinom dođem do supernove)
3. Kakvi downswingovi znaju tu biti i varijanca? Jeli jaka ili?
4. Vidim da svi samo neke bijesne monitore kupujete da možete čim više stolova rasporedit... ja igram 4 koji se dobrim djelom preklapaju pa opet 4 na njih...16 inčni laptop.... jel sam oštećen time? meni ne smeta što ne vidim sve stolove kad ionako obično imam akciju na 1-2 stola max u isto vrijeme ostalo je rutina.
5.Stretegija...ima li na ovom forumu koja tema o taktici na full ringu NL25 il ako netko ima link za neki strani... Može i knjiga ako netko zna onako za preporučit, znam da ima tu na forumu tema o literaturi.
6. Jel ok igrat 20-50 BB stolove, znači da buyinam na svaki 7.50$ ( neznam dal je to bitno) il je bolje na one ako se ne varam da ima 100 BB stolovi. koja je razlika i sta je bolje za mene pocetnika
7. Jel bolje imat autorebuy da uvijek drži na 7.50$ stack ili više ili je svejedno?
8..... biće još pitanja al da ne davim previše ionako sam pretjero
Hvala!!! I hvala na svakoj pomoći do sada pogotovo oko pokeralata.