Tema: Dali mogu prodat ticket?
Bok.Evo prodajem ticket za weekly festive final pošto imam 2 ali nisam siguran dali se to uopče može
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Bok.Evo prodajem ticket za weekly festive final pošto imam 2 ali nisam siguran dali se to uopče može
sumnjam da mozes igdje prodavat svoje osvojene tickete....
ma sve se moze prodati,dogovori se s nekim da igra preko tvog profila i prodaj mu kartu 20% jeftinije i osiguraj se pa uzmi 5-10% od eventualne zarade na tom turniru
Kolko karta?????
Covjek ima dvi karte pa jednu hoce prodat a s drugom igrat kako bi onda izveo to da netko igra preko njegovog profila?
Covjek ima dvi karte pa jednu hoce prodat a s drugom igrat kako bi onda izveo to da netko igra preko njegovog profila?
pomocu teorije relativnosti koja kaze da je sve relativno ![]()
Mailaj ps support i pitaj dali je moguce da jedan ticket daju tvome frendu. ako prodje prodje.
ja se idiot sada odregistrirao i vise nemam ticket,jebem ti majmuna
ja se idiot sada odregistrirao i vise nemam ticket,jebem ti majmuna
Moraš imat, pogledaj pod T$ možda.
ma freeroll je bio turnir,kao veceras je finale..
koje je to sranje
ili si zbilja dobio ticket koji stoji pod request--->tournament ticket onda moras to igrat nemos prodat, ili si dobio ticket i kad se unregister dobijes T$
ma nemogu nis prodati kad je to kao freeroll finale,idiot stinsnem da se odregistriram i nema vise nista.. nemogu dobiti lovu kada je freerol.. a jebenog ticketa vise nema..
koliko treba ovom suportu na starsima da odgovore na mail??
Ma brzo odgovore
nisu mi jos odgovorili al su me vratili..
uff,a sada po ipod
i ja sam to napravio i odgovorili su mi tek nakon par sati i automatski me registrirali, tak da sto prije si trebo poslat mail, nadam se da ce stici to rjesiti :card_club
bio 12 ti i valjda bi trebao sada kapi dobiti.. jel se to nekom treba javiti ili cekati ili sta??
bio 12 ti i valjda bi trebao sada kapi dobiti.. jel se to nekom treba javiti ili cekati ili sta??
ako mislis na kapu stici ce ti postom u roku par dana, bar je meni tak stiglo, solidna silterica ![]()
steta da je samo kapa,al cuda su se događala kako su ljudi prezivljavali kad nas je 12 ostalo..
gurno sam cipove,reko bolje kapa nego oni ticketi..
tnx
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora