Re: pilanje! :D
ok sad sam vidio da mi pokerstars funkcionira ok, pojavile su se statistike, al ft ne reagira, a na njemu igram, jer mi je na njemu lova....pomoć?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ok sad sam vidio da mi pokerstars funkcionira ok, pojavile su se statistike, al ft ne reagira, a na njemu igram, jer mi je na njemu lova....pomoć?
Imaš namješteno u FT da ti sprema HH na disk?
Otvori Table manager (desno dolje u system trayu) i imaš u izborniku Table finder. Uzmi crveni kvadrat i odvuci ga na aktivan stol.
Otvori Table manager (desno dolje u system trayu) i imaš u izborniku Table finder. Uzmi crveni kvadrat i odvuci ga na aktivan stol.
ft je namješten da sprema HH na disk.
pričamo o table manageru na pt3, ili u ft-u? pt3 mi ima table tracker al u trial verziji se ne može koristit, iako ne znam zašto ti to pričam jer očito sam negdje falio sa ft-om jer ps funkcionira.
ne vidim nigdje table manager. :S
lol pa sam naziv ti kaže... marginalna izvedeno iz margine što drugim riječima znači rubno, krajnje ili marginalno kao nevažno, znači ruke koje su na granici isplativih i neisplativinh... ovo što dsaw kaže je marginalna situacija jer i sa AA može bit teško donjet odluku dal je to call ili fold, a AA nije marginalna ruka, obv...
Kako ste se izgubili kod marginalnog... hehe
Ovo je najbolji odgovor, s tim da nije skroz točan.
I AA je marginalna ruka kad dobiješ rejz cbeta na T86ss flopu (ili sl.).
Znači marginalna ruka je granična ruka koja je na granici isplativosti i neisplativosti. Bilo da je situacija preflop ili postflop. Večinom kad imaš marginalnu ruku neznaš što bi napravio.
Evo, rademar se potrudio i napisao mali poker riječnik:
http://www.pokerpro.com.hr/forum/viewtopic.php?id=4673
prijatelju, hvala puno, rješija sam problem, sad samo trebam naučit čitat ove brojeve....:D
Za početak nauči šta je PFR, VPIP, 3bet i FoldTo3bet i kako ih čitati. I to stavi u HUD a kasnije češ dodavati kako ti bude odgovaralo.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora