Re: Pokerstars Home Games
odlična stvar da privuku nove ribice vidiš kak ste svi sretni
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Evo što su mi odgovorili...
Hello Robert,
Thank you for your email.
At this time the maximum amount of allowed players is set at 50.
Unfortunately, we cannot confirm at this time if that number will be
increased in the future.
More details about Home Games can be found at:
http://www.pokerstars.net/poker/home-games/
http://www.pokerstars.net/poker/home-games/faq/
If there is anything else that we can assist you with, feel free to contact us.
Regards
đojnao
Cekam da me se prihvati
Adži napisao:poslan application
+1
Još 1+
Kaj si odmah tak negativno nastrojen?
BTW, jesi se oporavil od zadnje naše igre lajv? Možemo u klubu organizirati uzvratni susret kad se vratim i popunim roll na Stars.
Zadnji popravljao Max_VZ (13-01-2011 21:17:34)
Rodman napisao:odlična stvar da privuku nove ribice vidiš kak ste svi sretni
Kaj si odmah tak negativno nastrojen?
BTW, jesi se oporavil od zadnje naše igre lajv? Možemo u klubu organizirati uzvratni susret kad se vratim i popunim roll na Stars.
Zafrkavam malo.
Ma nemam se kaj opravljat, nebum igral jer nemam vremena i neda mi se,zato sam i tak ludoval zadnji put jer sam znal da duze vreme nebudem live igral.
Ako neću smetati kao poluiskusan pokeraš (trebate imati i nekoga koga ćete beatati ) šaljem i ja app!
Poslao sam i ja zahtjev, nadam se da čete me primiti Pod name sam napisao Skrbo valjda je to ok :D
pls accept me
Zadnji popravljao deco99 (14-01-2011 03:52:09)
Bit ce ovi home games zanimljivi...
Application sent.
Ja sam se uclanio i dobio mail da sam tamo,to je to?
Kako mogu vidjeti nickove ostalih igraca koji su registrirani u clubu?
Zadnji popravljao noirlegion (14-01-2011 10:33:38)
prijavio sam se, čekam prihvaćanje od admina, group nick=SenseiCRO, PokerStars ID= Banko Dean
Kad da složim turnir?
Već nas je 46 u klubu. Mislim napraviti dva turnira i tko ne igra oba dva, taj ispada s kluba. Da nebi bilo puno neaktivnih.
nedjelju navečer definitivno, mislim da to svima odgovara... a neki drugi dan - pa isto navečer kasnije po mogućnosti i da nije petak/subota )
toe posteno..to budu kvalifikacijski..ako netko bude u oba u top 10, taj osvaja dozivotno clanstvo..
Kad da složim turnir?
Već nas je 46 u klubu. Mislim napraviti dva turnira i tko ne igra oba dva, taj ispada s kluba. Da nebi bilo puno neaktivnih.
Vjerojatno bi svima odgovaralo između 20 i 22h, tada večina ne radi, nema ispite, a i šeherezada je, pa mir u kući
Glasajmo, pa uzmi srednju vrijednost
Meni recimo preko tjedna paše onako od 3 popodne pa do negdje 8... a šta se tiče sub nedelje, subota mi praktički nikako ne paše a nedelja isto bi mogao onako poslje 3do 8-9. navečer onako jedva jedvice ak nađem vremena