da, jesam i ja imam optimu,
jučer se zajebavo 2 sata, zvao frenda koji je pro za ta sranja i ništa.
flushao one dns adrese u cmd-u, restartao sve kaj se dalo, probao direktno s ip adresom od pokerproa ali imaju neku zaštitu za direktan pristup tak da ni to neide.
našao neku temu di je lik imao isto sranje i dobio odgovor da je to posljedica kad se na jedan site spajaš s istim routerom ali s različitih kompova ili aplikacija u isto vrijem (ja sam to radil, jer mi explorer9 64 bit sere na nakim flash-videima pa sam koristil i mozilu), i da onda nekako dođe do koluzije ili čega ti već i IP adresa ode na neku "band list". Kao ISP to ne vidi jer kod njih piše da je sve ok.
nakon toga lik mu je rekao u toj temi da treba promijenit mac adresu, ja zvao optimu i oni to ne rade ali kao mogu probat sam, ali izgleda da se nemože. Probao sam promijenit mac adresu laptopa ali izgleda da je komplicirano jer je wireless, ukratko ispizdio sam i odustao.
Ako netko zna moderatore od pokerproa mogli bi ih kontaktirat da oni provjere na svom serveru da nisu neke IP adrese blokane, ali opet nevjerujem jer ja s istim routerom mogu s jednog kompa a s drugog ne. Ma neznam čovječe poludit ću, nek sve ide u ......šta ću ja svako malo u drugu sobu na drugi komp, koje sranje.....