Re: turcine...?
sta se tice ruke sve je vec napsiano, dobar potez al ne u bublleu, pogotovo zato sta je stejk, da san dace takoder bi se iznervira, jer nije isto uzgubit 1000 i nesto kuna rade teske gluposti ili zaradit recimo 500 kn i vratit 1000+...
1. igraš turnir za min cash?????
2. daješ stake da ti stakeani igrač vrati BI?????
To što je tebi ili meni ovo visoki limit ne znači da treba igrati drugačije nego na 11 $ MTT, dakle ne za min cash i mizernu 0,5 BI zaradu
eda san recimo ja posta ovaj hend mislin da bi na 9 stranica bija ismijan i da bi mi se rugalo i staro i mlado, a da san bija pod stejkon jebela bi mi se mater...
sigurno ne bi... prije nego se vrijeđa apsolutno svaka tema se lijepo prokomentira i kad netko ne prima argumente ili priča gluposti bez svojih argumenata onda se krene sa zafrkancijom...
slazen se drkicon oko toga da su proovi zasticeni totalno , al ne od foruma nego i stekeri dizu u nebasa i da idu sa 72of u all in.. da je roba posta ovu ruku bija bi to potez godine a ovaj sa 10 10 bi ispa ribetina jer je zva... evo turcine posalji braniteljima 10 dolara na psk, ako ti je puno dan ti pola i roba zakljucaj ovo...
zaštićeni su zato jer se 80% foruma ne slaže s tobom???
Goran Markuš (Facebook) - https://www.facebook.com/GoranMarkus