Tema: Pojačanja u teamu
Neki od najboljih svjetskih igrača su se priključili već ionako ubojitom teamu pa ako želite saznat nešto više o dečkima koji haraju online poker scenom:
http://www.pokerpro.com.hr/team/
P.s
Zadnja 4 (po slikama) su novi
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Neki od najboljih svjetskih igrača su se priključili već ionako ubojitom teamu pa ako želite saznat nešto više o dečkima koji haraju online poker scenom:
http://www.pokerpro.com.hr/team/
P.s
Zadnja 4 (po slikama) su novi
ahahahahahahahah a ne virujen ahahahahahah prodana dusa
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
p.s. welcome ojda
Zadnji popravljao dfable (05-09-2011 21:07:12)
aaaaaaaaaaaa napokon car u ekipe najbolji igracucestitam!!!!!!!!
tek sad na slici vidin ko si ... sidilo smo u pota 1 put za istin stolon jedno uru ipo hahaha... ko bi reka da si to ti ... pozdrav
tek sad na slici vidin ko si ... sidilo smo u pota 1 put za istin stolon jedno uru ipo hahaha... ko bi reka da si to ti ... pozdrav
Pozdrav
slike su epic.....
ovi svi s naocalama bi za kaznu trebali s osobne slike staviti...
nema skrivanja mamurnosti xD
btw.. cestitke (valjd)
nema skrivanja mamurnosti xD
teich napisao:nema skrivanja mamurnosti xD
pa sta se ti javljas... ti si sirom oci otvorio da se otklone sve sumnje
@teich...ako nije problem...daj molim te piši crnim ili tamno plavim slovima non stop moram tvoje postove sa mišom prevuč da vidim što piše
moji postovi su tako nebitni da nista ne propustas, a tamno plava na sivoj podlozi je tek ubijanje... al ok... odricem se boja
I još bih rekao nešto (u svoje i denisovo ime) što ste svi sigurno primijetili/htjeli reći:
Da smo fable i ja podigli razinu ljepote u našem teamu na vrlo visoku razinu te molimo sve obožavatelje/teljice za strpljenje oko odgovora na vaše silne e-mailove, poštu i ostalo jer smo trenutno zauzeti moveupanjem na highstakes, ty
I još bih rekao nešto (u svoje i denisovo ime) što ste svi sigurno primijetili/htjeli reći:
Da smo fable i ja podigli razinu ljepote u našem teamu na vrlo visoku razinu te molimo sve obožavatelje/teljice za strpljenje oko odgovora na vaše silne e-mailove, poštu i ostalo jer smo trenutno zauzeti moveupanjem na highstakes, ty
mishko mishko ... ovo ti nije trebalo.... malo si uzbudjen
meni se ipak cini da vam turcin dize prosjek... i bobo ofc
Vidim da zemov post nije imao učinka pa još jednom molim sve pripadnice ljepšeg spola da stanu u red. Hvala na razumijevanju.
Vidim da zemov post nije imao učinka pa još jednom molim sve pripadnice ljepšeg spola da stanu u red. Hvala na razumijevanju.
Mislis zemotov?
Sry, ZEMOT!
Mislim da ce zemo quitat forum nakon ove izjave.
Mislim da ce zemo quitat forum nakon ove izjave.
Ono je subjektivna izjava, zemo je naveo činjenice, dokazane.
Ja sam čuo negdje da je plava marama oko vrata u nekim homoseksualnim zajednicama znak da se voli "double penetration".
nhf
Ja sam čuo negdje da je plava marama oko vrata u nekim homoseksualnim zajednicama znak da se voli "double penetration".
nhf
hahahahha, morat ču promijenit sliku obv, nisi prvi
al marama ipak ima drugu svrhu
Apelirao bih na admina foruma da (opet zbog velikog broja mailova obožavateljica) neki podforuma kao "Pitaj profića", npr. "Pitaj semi-profića" gdje mogu svi skupa bit (ne mora za svakog posebno) tako da fable i ja ne moramo svojim vjernim fanovima odgovarat stalno na ista ili slična pitanja. (ja već imam par spremljenih pitajna za ostale)
p.s. croman19 mi se požalio danas da, nakon što je izašao iz anonimnosti te se javnost upoznala s njegovom manekenskom prošlošću, ima slične probleme kao cijenjeni gosp. fable i ja
Zadnji popravljao niveaformen (06-09-2011 23:13:25)
Okrutna je stvarnost pokerproa
Mi primamo u tim samo one koji pozitivno odgovore sa koliko nas zgodnih cura mogu upoznati. A sad koliko si zaradio, to je za publiku.
čestitke i od mene
@teich...ako nije problem...daj molim te piši crnim ili tamno plavim slovima non stop moram tvoje postove sa mišom prevuč da vidim što piše
hahaha, sad sam se sjetio jednog mog pajde kojemu je otišao kabal od monitora pa mu je cijeli monitor bio u jednoj boji pa je uvijek na netu kad bi išao nešto čitat morao prevuć preko crnih slova da može pročitat kao ti, ALI, ta mu je navika ostala i nakon što je kupio novi monitor pa presmješno izgleda kad surfa i svaki put kad ide nešto pročitat povuče mišem preko toga
prijava odnosno registracija za objavu odgovora