Tema: Online gaming
ako igrate ili ste se bavili jos nekom igrom da čujemo kojom XD
- bavio sam se cs 1.6 i dotom
cs 1.6 dosta dugo oko 4god aktivnog igranja , dota oko 2god
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
ogame O.o
1. ut99 oko 3 i pol godine
2. warcraft 3 preko godinu i pol
3. enemy territory oko 2 godine
4. ut2004 oko godinu dana
et igrao na dosta visokoj razini, ukljucujuci eurocup (najprestiznije natjecanje u europi) i postavljanje svjetskog rekorda na jednoj mapi jednom prilikom.
ogame O.o
rofl bar to spada u gaming. noob
ogame O.o
+1683823482
i buđenja svako jutro u 3 poslje reseta servera da vidimo rusevine..haha..ludost
1. ut99 oko 3 i pol godine
2. warcraft 3 preko godinu i pol
3. enemy territory oko 2 godine
4. ut2004 oko godinu danaet igrao na dosta visokoj razini, ukljucujuci eurocup (najprestiznije natjecanje u europi) i postavljanje svjetskog rekorda na jednoj mapi jednom prilikom.
wtf koj nick si imo u ET ?
Ja sam samo et igro cca 4 godine s pauzama ...
bad'pioneer
geek*pioneer
igrao sa puno faca... badger/xtreme/lorduke/penguin/gvm/shad itd
good times
mislim da sam uz juzzia i smallbabya bilo najbolji medic u hr, bar su mi tako tepali.
teich napisao:ogame O.o
rofl bar to spada u gaming. noob
dodji ti meni da ti ja objasnim neke stvari njub...
bar su mi tako tepali.
aj promis... necu tepati.. bit cu okrutno realna
prije CoD2 i CoD4 za g2top, danas zapalim CSS tu i tamo 4 fun
Ja sam pimplao Age of Conan mjesec dana dok mi nije istekao onaj free period,a onda nisam imao kreditnu za uplatiti dalje i dok je kreditna stigla prošla me volja...
1. MOH
2. Moh Spearhead
3. CoD
4. CoD2
Na ove 4 smo sa klanom jedno 10 puta bili u EU klanskom finalu i nikad nismo osvojili prvo misto. bljak
5. Battlefield.
6. BF2
7. Close Combat sve serije od 1-5 i to jako dugo vrhunska strateška igrica.
8. EVE online jedno 4 god. di sam u bit svatia da umisto da grindam isk mogu nekako grindat lovu i eto me u pokeru.
9. World of Tanks sada šiba moj klan a ja sam ipak osta grindat poker.
A mislin da skoro nema Singleplayer strategije bilo koje vrste koju nisam šiba. gazilijon PC igrica da sam toliko posvetio vrimena na poks bio bi miljuner. hehe
bigadvance, a vidim da i nisam jedini g2t ovdje
eh jebiga, dosao sam nakon kaj si ti prestao igrat
Ja sam cs 1.6 igra 5-6 godina, zadnje 3-4 bas jako aktivno, jako jako. mozda smo se koji put i sreli ..
Starcraft Broodwar!
Quake 3, poceo negdje s 11 godina, zavrsio s 16, tako nesto. Rulao malo, optuzili me za aimbota, popusio ban zbog toga (hrvatski vrh se nije mogao pomirit da pusi od klinca - neko je spomenuo lordukea, on je bio medju pobunjenima, pa gringo i ekipa ak se ko sjeca), dokazao da nemam pa me ponizno primili u najjaci klan i repku , igrali eurocup team i mislim da je ctf bio world cup. Prestao otprilike kad sam naletio na WSOP negdje na netu. Zaigrao Quake Live tu i tamo nakon toga.
chillyfingaz napisao:ako igrate ili ste se bavili jos nekom igrom da čujemo kojom XD
Ja sam cs 1.6 igra 5-6 godina, zadnje 3-4 bas jako aktivno, jako jako. mozda smo se koji put i sreli ..
mozda se znamo nVision.chill ( chL ) sam ja , igrao sam sa iTom, Domom, fzyem, splicom, zw3ngom... a vs prexa, qqx-a, m4d-a, maareka i pol scene, vjerovatno se znamo i sad će ispast da te imam na steamu itd...
Zadnji popravljao chillyfingaz (09-09-2011 09:26:25)
Quake 3, poceo negdje s 11 godina, zavrsio s 16, tako nesto. Rulao malo, optuzili me za aimbota, popusio ban zbog toga (hrvatski vrh se nije mogao pomirit da pusi od klinca - neko je spomenuo lordukea, on je bio medju pobunjenima, pa gringo i ekipa ak se ko sjeca), dokazao da nemam pa me ponizno primili u najjaci klan i repku , igrali eurocup team i mislim da je ctf bio world cup. Prestao otprilike kad sam naletio na WSOP negdje na netu. Zaigrao Quake Live tu i tamo nakon toga.
o daj prestani vise. stvarno si ga pretjerao, kolicine gluposti i lazi koje ti mozes izgovorit su stvarno tiltajuce. ono who cares za q3 i sta je bilo, ali ne mogu vjerovat da i tu MORAS pricat hrpu lazi kao i svudgje. ti stvarno imas problem...
gmiko napisao:Quake 3, poceo negdje s 11 godina, zavrsio s 16, tako nesto. Rulao malo, optuzili me za aimbota, popusio ban zbog toga (hrvatski vrh se nije mogao pomirit da pusi od klinca - neko je spomenuo lordukea, on je bio medju pobunjenima, pa gringo i ekipa ak se ko sjeca), dokazao da nemam pa me ponizno primili u najjaci klan i repku , igrali eurocup team i mislim da je ctf bio world cup. Prestao otprilike kad sam naletio na WSOP negdje na netu. Zaigrao Quake Live tu i tamo nakon toga.
o daj prestani vise. stvarno si ga pretjerao, kolicine gluposti i lazi koje ti mozes izgovorit su stvarno tiltajuce. ono who cares za q3 i sta je bilo, ali ne mogu vjerovat da i tu MORAS pricat hrpu lazi kao i svudgje. ti stvarno imas problem...
Sto je tocno glupost ili laz? Koji je tvoj problem? Povrijedilo te nesto?
prijava odnosno registracija za objavu odgovora