Re: HEM 2 beta
Makar sumnjam da je u tome problem, probaj isključit Aero ako ti je uključen...
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Makar sumnjam da je u tome problem, probaj isključit Aero ako ti je uključen...
meni jos nije doso kod a trazio sam ga prije vise od 2 tjedna
meni jos nije doso kod a trazio sam ga prije vise od 2 tjedna
Ja čekam da tebi dođe pa da te žicam
dal netko zna di je zapelo sa HM 2?
You were added to the Open Request list for an HM2 Beta product code on 08/03/11 and are currently #1247 on the list.
Zadnji popravljao Maki (05-10-2011 00:25:32)
Ja sam dobio kod, ali sam ga instalirao i sad ga ne koristim. Koristite svi HM2 koji ste dobili kod?
Ja sam dobio kod, ali sam ga instalirao i sad ga ne koristim. Koristite svi HM2 koji ste dobili kod?
ma q koristim, jednom ga otvoril da malo vidim i zatvoril...
ak se ne varam mislm da je bio nekak spor, e da i puko sam jer nisam mogo nać di je graf za cash za all hands, this mounth....
evo sad ga upalim i vidim istekla beta, i bolje da se nisam navikavo na njega, ako stanu s podrškom za hem1 onda ću ga kupit, ovako ne vidim razloga
Gledao sam malo ovo čudo na njihovom siteu i svemirski izgleda, nadam se da ce bit funkcionalan kao obican hem... Kad se planira izbacivanje full proizvoda?
ja imam betu meni je cudo
stigao danas, ima di kakav guide za koristis sve ovo? djeluje konfuzno za pocetak
edit: grafove za cijelu godine totalno cudne baca iako kaze da je sve handove importao, poslije testiram hud i ovaj session tab se cini dobar sto je i najbitnije
editedit: sve ok sa grafovima sad
Zadnji popravljao Andre_787 (20-10-2011 17:23:42)
hem 2 mi se ruši čim ga upalim i stisnem import :S zna netko zašto i kako to popravit
Importao sam handove sve i imam graf reports i sve ostalo ali mi je HUD na stolovima kao da od nule pocinjem>tj. ne prikazuje mi ruke koje imam na igracima.
Zna netko kako to podesiti??
Thx.
ja sam uspio importat samo handove sa starsa,sa ongamea mi nije htjelo
imam jos nekih sitnih problema tipa kad pogledam popup neki put mi nece nestat nakon sto kliknem na njega nego ostane i nemogu ga maknut dok opet ne kliknem da mi ga otvori i onda ga tek mogu zatvorit
edit:ne pricam o beti nego o normalnom HEM2 kupio sam
Zadnji popravljao puki86 (04-11-2011 14:43:37)
imam zadnju verziju hem 2 i ne pokazje 3bet stat u hudu, jos neko ima isti problem?
cini se da je bugovito ko hdz, pricekat cu ja s tim barem 6mj
imam zadnju verziju hem 2 i ne pokazje 3bet stat u hudu, jos neko ima isti problem?
imao sam ja isti problem pa sam pobrisao i opet stavio pa mi je radilo
ima bugova pun krc zasad
vratit cu se na stari i igrat jos par tjedana na njemu
ja sam se isto vratio na stari HEM... ovo je definitivno izbačeno prerano
ja nisam primjetio puno bagova osim ovo da nema u hudu 3bet statsa koji se vidi u popupu nakon zadnjeg updatea
Makni 3bet iz HUD-a i onda ga opet vrati pa če raditi. Ili stavi Preflop 3bet.
Inače, malo je bugovit popup opčenito. Takođersam stavio poseban popup za AF i on mi cijelo vrijeme stoji prazan.
nakon zadnjeg updatea jel imate pod reports--> session ukupne statse izpod za vpip, pfr i ostalo kao sto ima ukupno za net won, ev, bb/100, hands, session length?
edit: i jel ima tko problema sa registracijom nakon zadnjih updatova? nakon sto sam skinuo predzadnji update me ne zeli registrirat, slao sam im mail ali nijedan od postupaka nije pomogao, jos moram probat reinstalirat hem2, jel imao tko slican problem il da se drzim hem jedinice jos neko vrijeme
Zadnji popravljao Andre_787 (24-11-2011 14:45:46)
Ja jos koristim HEM1. Neda mi se sve ispočetka štelati na HEM2, a i proučavati novosti...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora