Tema: Air Jordan & "team Moshman" on 9man-turbo SNG...
Evo da i ja otvorim jedan projekt....
Nakon dobivenog stejka od Moshman teama vrijeme je za baciti se na samu igru pa...
Ovo su neki od dogovorenih uvjeta:
*Moram igrati min. 250 turnira tjedno
*sav profit,bonuse,rb i ostalo dijelimo 50-50%
(s tim da lovu od profita moram sendati svaki ponedjeljak njemu/sebi posto roll mora biti svaki ponedjeljak isti tj. pocetni.)
*Oni ugovor mogu prekinuti kad god to zele,a ja ga mogu prekinuti kad god imam min. pocetni roll.
(sto je super posto mogu otici cim skupim roll za samostalnu igru,a ne moram igrati mjesecima za njih.)
*na accountu smijem igrati samo Sit and go;9 man-turbo turnire 3.5,7$(igrat cu samo 7$)
*ne smijem raditi nikakve transfere,uplate-isplate van ovog stejka.
*svaki pon. moram slati izvjesce o napretku,sliku grafa iz HEM-a,sreenshot od cashiera,transfer/cashout historya.
*besplatni coaching mogu zatraziti kad to zelim,a coach mi je :
Christopher Keenan - aka "casy151" and "preachercasy151"
http://www.dragthebar.com/poker-trainin
asy151.php
*imam mogucnost trazenje promjene ugovora tj. smanjenja broja igara,pauze na nekoliko dana/tjedana zbog xy razloga,promjene vrste igre,zahtjeva za povecanjem rolla tj. prelaska na veci buy in,promjene podijele profita itd..
-toliko o samom ugovoru ako koga sta zanima,a nisam napisao nek slobodno pita jer mi se nije dalo pisati tu 2str. ugovora.
**sto se tice rezultata na SNG igrao sam svasta od 3.5-100$ na zajednickom racunu sa frendom(najvise 15ki,sa ubacivanjem 30$),podigli-podijelili roll jer je on zavrsio faks i vratio se svojoj kuci,a ja u Ri trosio pare dok nisam presušio...prije 2mj. krenuo igrati na svom accountu 7$ i nakon mjesec dana dosao do rolla za 30$ i morao povuci sve zbog „zicera“ H2 Dinamo-Real i tako ostao svorc te bio prisiljen na stejk ili prestanak igre...
*** Cilj projekta je do 31.12:
-postepeno povecati broj odigranih dnevnih turnira od 20tak na 90t./dnevno
-postepeno povecati broj istovremeno igranih turnira sa 8 na 16/20
-dobiti povecanje stejka tj. buy-in za 15-30$ s tim da istovremeno moj roll/zaradeni profit bude dostatan za samostalno igranje 15$(1000$)
****Ako sve prode kako treba tj. po gore napisanom planu tad cu zahtjevati promjenu ugovora tj. raspodijele dobiti (svi bonusi,rb i sl. idu meni,a mozda i povecanje omjera profita za 5-10%) ukoliko to ne prihvate cu sa prekinuti stejk i svojim rollom-1k$ krenuti u borbu za glavni cilj,a to je 200k Vpp-a ili ti ga 13k $ od bonusa...
-a za skupiti 200k VPP-a mi treba 36 363$ rejka (god. zarada cca. 13 310$ od bonusa i svega) ili dnevno 90turnira od 15$ kroz cijelu godinu i gg.
Al o tome lako kad dode vrijeme za to ako uopce uspijem prezivjeti do tad
Evo i jedan motivacijski klipic za dobar pocetni run te da me potakne na vracanje na temu i pisanje upadeta oko samog projekta...