Re: PokerPro FAJT - dogovori oko batinanja
a nista onda duel samurajima, pobjednik je onaj koji ostane ziv
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Ostala rasprava » PokerPro FAJT - dogovori oko batinanja
a nista onda duel samurajima, pobjednik je onaj koji ostane ziv
Imam prijedlog.. trebalo bi editirat prvi ili drugi post u temi i stavit popis svih zainteresiranih npr trebalo bi navest visina/tezina, lokacija, event iskustvo u borilackim sportovima, fizicka spremnost.. ne treba ulazit previse u detalje jer se to kasnije dogovori između boraca (pravila, datum, side bet itd..)
IMO tako bi se puno lakse dogovorile borbe
koliko bi bia ulog i to? znam ja jednog na forumu koji bi bia zainteresiran. nije bas aktivan. cita tu i tamo kad mu bacin link
Predlazem da sve dogovore otkazete do proljeca, da ako vec radimo EVENT da to radimo outdoor. Ali kako god zelite. Sto se tice pravila, pristajem i na K1 i na MMA, ali ocu da imate na umu nekoliko stvari:
1. nitko nema sta trazit u ringu bez stitnika za zube, shin guardsa, rukavica (+bandaze) - k1 pravila
2. sve gore nabrojano+kaciga i bare knuckle rukavice umjesto punih ukoliko se radi sa mma pravilima
Safety first, zadnje sto bih htio je da se event prekida jer neko zavrsava u bolnici.
Meni osobno je retardirano nekakve kategorije uspostavljat, ja se mogu sa svima potuc. Ionako ce to vise bit kao malo zesci sparing nego neki ozbiljni match, samim time odradimo jedan po jedan match i proglasimo winnera simbolicno.
Ovo je više zajebancija negi ideja nekakva...pokraj ringa par laptopa i ekipa šiba poker...tko zatilta,upada u ring...kakve bi to šore bile...i meni bi sad jedna dobro došla
,
Ovo je više zajebancija negi ideja nekakva...pokraj ringa par laptopa i ekipa šiba poker...tko zatilta,upada u ring...kakve bi to šore bile...i meni bi sad jedna dobro došla
,
Meni osobno je retardirano nekakve kategorije uspostavljat, ja se mogu sa svima potuc.
Ja npr nemogu.. nemam nista protiv ako ce drugi mijesat kategorije, ali ja bi pristao na borbu samo sa borcem svojih dimenzija, skilla i trenutne fizicke spreme. Sve ostalo sto si rekao apsolutno stoji, safety first uvijek.. sve je ovo samo 4 fun
btw @boboman si se ti kad bavio borilackim sportovima?
e jbga sad. prvo bi se svi mlatili, a na kraju nece bit 4 covika za ovo. eh. šta reći
^^^^ lako tuđim kurcem po koprivi mlatit prijavi se i ti pa ce nas bit 5..
boboman napisao:Meni osobno je retardirano nekakve kategorije uspostavljat, ja se mogu sa svima potuc.
Ja npr nemogu.. nemam nista protiv ako ce drugi mijesat kategorije, ali ja bi pristao na borbu samo sa borcem svojih dimenzija, skilla i trenutne fizicke spreme. Sve ostalo sto si rekao apsolutno stoji, safety first uvijek.. sve je ovo samo 4 fun
btw @boboman si se ti kad bavio borilackim sportovima?
Zadnjih godinu dana muay thai/box/bjj
ne znam koliko vam je to pametno zbog dokazivanja na forumu riskirati ozbiljne ozljede...
ali svejedno bi moglo biti zanimljivo pa da vidimo tko je ultimativni alfa muzjak na poker pro hahahaHAHAa
iako ste mogli iznajmiti negu igraonicu i sloziti neki pro evolution soccer turnir ili nesto slicno gdje bi se mogli ukljuciti i mi ne-sportasi.
pro evolution soccer
na play stationu 2 ili 1, pes-pes10 dace i ja primamo sve izazivace koji imaju 100+ kuna za partiju
ovo za igrice ću zanemarit, što se tiće eventa ja sam apsolutno za da se to održi, da se iznajmi neki prostor di čemo imati uvjete
192/75 3god muay thai
Zadnji popravljao Krumpir77 (24-11-2011 20:40:53)
Chidambar napisao:pro evolution soccer
na play stationu 2 ili 1, pes-pes10 dace i ja primamo sve izazivace koji imaju 100+ kuna za partiju
morat ćemo i pes jednom odigrat, makar mislim da si u tome favorit...
Zadnji popravljao Bora tajter (24-11-2011 20:51:57)
mozes odma danas doc neznam zas sve trebate organizirat 2mj unaprjed ko civili
igram i pes protiv bilo koga za bilo koju svotu novaca
igram i pes protiv bilo koga za bilo koju svotu novaca
dobro dodi onda
dodji ti picko
Opa teske rijeci su pocele padat(trash talk prije meca)
Chidambar napisao:pro evolution soccer
i am in
A da se koristite i sa bejzbol palicama? Praktičnije je, potrebno je manje kondicije i kažu da je neopisiv osjećaj.
Vidim da su naratoborniji oni iz pero kategorije. To je onaj terijer efekt
172/77
Zadnjih godinu dana muay thai/box/bjj
192/75 3god muay thai
evo potencijalno solidnog matcha...
stavite sve osobe koje su se prijavile u sesir pa ko koga izvuce
boboman napisao:172/77
Zadnjih godinu dana muay thai/box/bjjKrumpir77 napisao:192/75 3god muay thai
evo potencijalno solidnog matcha...
problem sto ga ovaj ne moze rukom dohvatit
ja bi da se skupimo u birtiji, pa na kukala posli toga.