butko napisao:moze li neki komentar na kupovanje sudaca od strane hajduka?
ma daj molin te, ko to kupuje suce da bi bija 2. ? rofl
ja cu rec samo jednu stvar, studiram u zg, inace hajdukovac, dobro znam kako je to u splitu i na poljudu na dan utakmice. i kad je dinamo usa u LP, meni je palo napamet, ajme ne sad necu moc kad budu igrali normalno iz stana izac, bit ce pun grad navijaca. kurac, nigdi nikoga, pustos, jedini znak da se igra lp u gradu su oglas u novinama koje dijele 2 karte i kad me poznanik sa faksa pita ocu 2 karte za lyon jer ih je dobia kad je isa na real. nezz, ako nije sramotno, onda je bezveze
ovakav hajduk bi popija jos vise golova u lp(vjerojatno, necu ic toliko daleko i rec da je lyon prodana utakmica, mada neko gore napisa nogomet je biznis, a prodat nebitnu utakmicu je dobar biznis, jelda?), ali bi se znalo da je utakmica, i sigurno bi stadion bija pun do zadnjeg mista i nakon 5 utakmica i gol razlike 2:20.
Evo jos jedna anegdota, pita moj rodjak, isto hajdukovac, nekog tipa sa faksa kao nekog vatrenog BBB-a, sta mislis koje sanse imate protiv Lyona, ko ce igrat i tako. Tip mu odgovara da ne zna da ga boli kurac za Dinamo. Mozda je to ode normalno, al za hajdukovca je to nepojmljivo, jer se svi drze one "I kad gube i kad tuku"