@iAcesHigh
Da, bila je provokacija, jer me je upravo živciralo kako jedna, kako i sam govoriš, dosta složena i ozbiljna tema se na kraju svodi na prepucavanje, jer stvarno ne znam kakve veze imaju generali, domoljublje ili 1991. s ulaskom u EU, kao i neke "naše" tvornice, koje su ili uništene ili već davno u "stranom" vlasništvu, iako u globaliziranom svijetu "strano" vlasništvo više ne postoji kao takvo osim u nekim granama od izuzetne strateške važnosti. Išli su mi na živce i neki neupučeni komentari, jer kao što ti mrziš "busenje bez pokrića", tako mene iritira demagogija, zato sam i napisao onako provokativno i "umišljeno". Očito da je provokacija uspjela, ali na krivom mjestu . Možda sam ostavio krivi dojam da pljujem po cijeloj temi ali stvarno sam mislio samo na neke postove. Mislim da nema potrebe da se dalje prepucavamo ili svađamo i da prekinemo ovu mučnu i bezpotrebnu međusobnu diskusiju ( još će nas banati radi offtopikiranja ), jer vjeruj mi ono malo ljudi s foruma koji me osobno poznaju, znaju da nisam umišljen ili svadljiv, da volim kadtad tu i tamo malko provocirati kada me nešto zasmeta, ali da sam inače po prirodi drag ...
Da li prihvačaš ruku pomirbe ?
A što se tiče EU, mislim da u današnjem svijetu globalizacije i kao mala država koja uz to i graniči s EU, ne možemo si dozvoliti da ne budemo u EU, unatoč njihovih sadašnjih "problema", a kao sve u životu, neke su stvari dobre a druge loše. Mene više zabrinjava, a to nisam vidio ni u jednom postu, što će biti npr. konkretno s nama koji igramo poker online, jer koliko je meni poznato, u nekoliko država u EU je online-poker kao "zabranjen", iako za sada ne sankcioniraju ljude niti im nije onemogučen pristup ponuđivačima. Ali već neko vrijeme političari u EU kemijaju oko novih zakona i imaju svakakve ideje.