Tema: Full Tilt se priprema za predstojeće otvaranje
Izgleda da se Full Tilt Poker ubrzano kreče prema dugo očekivanom otvaranju, tvrde neimenovani izvori iz poker industrije ...
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker vijesti » Full Tilt se priprema za predstojeće otvaranje
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Izgleda da se Full Tilt Poker ubrzano kreče prema dugo očekivanom otvaranju, tvrde neimenovani izvori iz poker industrije ...
Offtopic:
mislim da se na ovom portalu/forumu pod hitno mora poradit na č i ć. No hard feelings.
ma to je zato šta "prevode" sa slovenskog
Offtopic:
mislim da se na ovom portalu/forumu pod hitno mora poradit na č i ć. No hard feelings.
Evo još jedan č i ć Nazi.
Priznam od 10 puta možda imam dva puta grešku i ponekad se može dogodit i da ne primijetim al od toliko vijesti vjerujem da bi se svakom greške dešavale. Ja nisam niti lektor niti profesionalni novinar nego samo prevodim vijesti sa stranih portala.
A što se tiče č i ć pogledajte malo po 24 sata/jutarnji/ slobodna dalmacija i tako dalje gdje taj posao rade ljudi koji su za to školovani a opet im se dešavaju greške. Sad ako netko to stvarno ne može izdržat ne znam šta bi mu reko. *krkinho nadam se da ovo ne neće imati prevelikog utjecaja na tvoje psihofizičko stanje, makar ne razumijem da te toliko u detalje pali pravopis a svaki drugi post ti je gramatički netočan.
Isto tako več mi je netko prigovorio za jedna tekst koji je imao oko 500+ riječi (neki intervju) i na kraju je ispalo da u cjelom tekstu imam 2 greške na istim riječima sa č i ć.
Jbg. Ja se trudim koliko mogu.
krkinho napisao:Offtopic:
Evo još jedan č i ć Nazi.
Priznam od 10 puta možda imam dva puta grešku i ponekad se može dogodit i da ne primijetim al od toliko vijesti vjerujem da bi se svakom greške dešavale. Ja nisam niti lektor niti profesionalni novinar nego samo prevodim vijesti sa stranih portala.
A što se tiče č i ć pogledajte malo po 24 sata/jutarnji/ slobodna dalmacija i tako dalje gdje taj posao rade ljudi koji su za to školovani a opet im se dešavaju greške. Sad ako netko to stvarno ne može izdržat ne znam šta bi mu reko. *krkinho nadam se da ovo ne neće imati prevelikog utjecaja na tvoje psihofizičko stanje, makar ne razumijem da te toliko u detalje pali pravopis a svaki drugi post ti je gramatički netočan.
Isto tako več mi je netko prigovorio za jedna tekst koji je imao oko 500+ riječi (neki intervju) i na kraju je ispalo da u cjelom tekstu imam 2 greške na istim riječima sa č i ć.
Jbg. Ja se trudim koliko mogu.
Onda se potrudi malo više.
Što se tiče tog č i ć, ja sam htio već prije napisati, ali mi je bilo neugodno. Bilo koga tko je pismeniji od današnjeg prosjeka to jako ubada u oči. Ista stvar je i sa jel/jer. Jel ide u upitnim rečenicama, a jer je veznik, a ljudi te 2 riječi nonstop miješaju.
Što se tiče tog č i ć, ja sam htio već prije napisati, ali mi je bilo neugodno. Bilo koga tko je pismeniji od današnjeg prosjeka to jako ubada u oči. Ista stvar je i sa jel/jer. Jel ide u upitnim rečenicama, a jer je veznik, a ljudi te 2 riječi nonstop miješaju.
Ovdje ti je bilo neugodno, pa "nisi"napisao?
http://hr.pokerpro.cc/forum/viewtopic.php?pid=93752#p93752
Koji je prosjek pismenosti? Na koji način ga definiraš i tko ga je odredio?
Ja razumijem da ljudima koji se bave gramatikom to upada u oči ali jbg. kažem trudim se da bude što manje grešaka.
AlphaScorpii i krkinho dali vi pišete nešto na nekoj drugoj stranici? Dali imate kakve tekstove koje ste napisali da date link da vidim vaš pravopis(može i na pm)? Dali išta radite takvo slično osim što ukazivate drugima na njihove greške i to ovako javno?
Ja dnevno radim min 7 sati za kompjuterom (radnim danom) - znači ne igranje igrica, slušanje muzike itd. nego ozbiljnog rada, trečinu toga vremena provodim pišuči tekstove na Hrvatskom i na Engleskom i naravno da mi se greške dešavaju.
Da niste takvi licemjeri mogli ste poslati privatnu poruku u kojoj ukazujete na greške i ja bih ih odmah ispravio.
Pošto je ovo vijest mislim da je dosta offtopica a jedini čovjek koji mi ima pravo prigovarati je roba.
Decko se trudi i sigurno ce se sada još vise potruditi sto se tice(Č i Ć).
Pero mislim da je kritika dobronamjerna od strane AlphaŠkorpije jel ga to ubada u oci i mislim da nema tu nista lose sta je javno napisao-kakve veze ima?;(nije te napao nesto sada i popljuvao nego sam napomenuo).
Decko se trudi i sigurno ce se sada još vise potruditi sto se tice(Č i Ć).
Pero mislim da je kritika dobronamjerna od strane AlphaŠkorpije jel ga to ubada u oci i mislim da nema tu nista lose sta je javno napisao-kakve veze ima?;(nije te napao nesto sada i popljuvao nego sam napomenuo).
+1. Previše ljudi na ovom forumu se pjeni nakon što dobije kritiku. VEĆ je riječ kojom se služiš dvadesetak puta dnevno i zato bi ju trebao znati pisati.
samo ti postaj vijesti, hebe mi se za č i ć
+ za trud
Moja kritika je bila dobronamjerna i ne razumijem zašto takva reakcija. Mislim da je ovo postao ozbiljniji portal za solidnim prometom i da je potrebno malo više "profesionalizma". Vjerujem da postoji nekolicina ljudi koje, kao i mene, baš to Č i Ć ubada u oći i ukazuje na nekakvu neozbiljnost(portala). Ostale česte gramatičke pogreške (kod ljudi općenito), kao što su IJE-JE, što ljudi pišu i govore DALI (ispravno je JE LI) itd. puno su manje primjetne. Ali, to je samo moje mišljenje, kojeg možeš prihvatit ili nemoraš.
Zadnji popravljao krkinho (24-03-2012 14:09:47)
oći
Moja kritika je bila dobronamjerna i ne razumijem zašto takva reakcija. Mislim da je ovo postao ozbiljniji portal za solidnim prometom i da je potrebno malo više "profesionalizma". Vjerujem da postoji nekolicina ljudi koje, kao i mene, baš to Č i Ć ubada u oći i ukazuje na nekakvu neozbiljnost(portala). Ostale česte gramatičke pogreške (kod ljudi općenito), kao što su IJE-JE, što ljudi pišu i govore DALI (ispravno je JE LI) itd. puno su manje primjetne. Ali, to je samo moje mišljenje, kojeg možeš prihvatit ili nemoraš.
ako ćemo o neozbiljnosti
nije mi jasno kako takve gluposti nekima toliko smetaju
Zadnji popravljao Leon (24-03-2012 14:32:29)
"oči"
"ne moraš"
a jbt kolko grammar-nazija
Boze dragi... Covjek prevodi i stavlja vijesti radi NAS, alo, NAS. Mozete samo tu postat hvala ako nemate nista pametnije za reci, a sto se tice gramatike svatko kulturan bi mu poslao pm ili ne bi nista rekao... Hvala pero na vijestima!
Zadnji popravljao 11331133 (24-03-2012 14:35:21)
Boze dragi... Covjek prevodi i stavlja vijesti radi NAS, alo, NAS. Mozete samo tu postat hvala ako nemate nista pametnije za reci, a sto se tice gramatike svatko kulturan bi mu poslao pm ili ne bi nista rekao... Hvala pero na vijestima!
haha
inbe4: epic thread
@pero:
Zaboravio sam očito da sam već komentirao taj č i ć...
Da si neki normalni poster nebi ja ništa napisao, ali baš zato što ti je to posao sam komentirao.
Koji je prosjek pismenosti? Na koji način ga definiraš i tko ga je odredio?
Ja razumijem da ljudima koji se bave gramatikom to upada u oči ali jbg. kažem trudim se da bude što manje grešaka.
Definiram ga subjektivno. Na puno foruma sam aktivan i mislim da bi se netko tko piše kolumne trebao bolje snalazit sa pravopisom.
Ja razumijem da se ti trudiš i da si se našao uvrijeđenim, ali moraš znati da su naše kritike dobronamjerne i nije nam cilj pljuvat tvoj rad.
AlphaScorpii i krkinho dali vi pišete nešto na nekoj drugoj stranici? Dali imate kakve tekstove koje ste napisali da date link da vidim vaš pravopis(može i na pm)? Dali išta radite takvo slično osim što ukazivate drugima na njihove greške i to ovako javno?
Nemam nikakve tekstove koje sam objavio, ali mislim da to nije niti potrebno da bi se vidio pravopis. Sve se vidi iz priloženog (postovi na forumu).
Slažem se da bi bilo bolje da nismo reagirali ovako javno.
Ja dnevno radim min 7 sati za kompjuterom (radnim danom) - znači ne igranje igrica, slušanje muzike itd. nego ozbiljnog rada, trečinu toga vremena provodim pišuči tekstove na Hrvatskom i na Engleskom i naravno da mi se greške dešavaju.
Ne radi se tu o grešakama koje se dešavaju već o ne znanju.
Da niste takvi licemjeri mogli ste poslati privatnu poruku u kojoj ukazujete na greške i ja bih ih odmah ispravio.
Još jednom ponavljam da bi bilo bolje da nismo tako javno napisali, ali svejedno ne razumijem koji moj postupak je licemjeran.
Zadnji popravljao AlphaScorpii (24-03-2012 15:05:20)
boli me kara za č i ć, al ako ih ne razlikujes bilo bi zgodno da pises c umjesto njih
Ne radi se tu o grešakama koje se dešavaju već o ne znanju.
"neznanju"
AlphaScorpii napisao:Ne radi se tu o grešakama koje se dešavaju već o ne znanju.
"neznanju"
Da greška. Neznanje je pojam sam za sebe, a nije ne + znanje .
Zadnji popravljao AlphaScorpii (24-03-2012 19:32:24)
stu napisao:AlphaScorpii napisao:Ne radi se tu o grešakama koje se dešavaju već o ne znanju.
"neznanju"
Prvo sam napisao neznanju pa sam "ispravio". Htio sam i u zagradi napisat kak recimo ne znam što je točno od tog dvoje, al nisam htio dalje u OT.
ma da se razumijemo, ja se zajebavam... mene inače isto bode u oči č ili ć, ali ovdje ne idem previše za tim, drago mi je da netko piše ove vijesti, a hoće li biti gramatički točno ili neće, to je freeroll
a za ovo što si ti rekao, prilično sam siguran da je ispravno "neznanje" jer je imenica u pitanju, dok je kod glagola ispravno odvojeno, dakle npr. "ne mogu" i "ne moram" umjesto "nemogu" i "nemoram". postoje i iznimke kao "neću", gdje više ni bog ne zna je li ispravno "neću" ili "ne ću", vjerojatno je oboje korektno...
Ne radi se tu o grešakama koje se dešavaju već o ne znanju
Evo npr. vidim da se više kužiš u hr pravopis nego ja ( a i izgleda da te više zanima) a opet ti se dešavaju greške. Dali se to onda kvalificira pod neznanje il ipod greške ? Ako ti neznaš a tvrdiš da znaš onda to opet u neku ruku nije korektno.
haha
inbe4: epic thread
+ 1
Mislim da svaka rasprava o pravopisu i ukazivanje drugima greške javno nema smisla osim ako nisi učitelj Hrvatskoga pa si 100 % siguran u svaku svoju tvrdnju.
@ Pero, ako ekipi smetaju greske kod c i c, provuci text kroz http://hacheck.tel.fer.hr/ prije objave, to ti uzme mozda koju minutu.
on topic: ovo je dobra vijest, bilo bi steta da odlican software kao sto je ftp propadne, a i tu je nada da ce isplatiti igrace ako ga pokrenu.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora