No problemos.Pa krenulo je jako dobro,u prvih 10 dana sam bio oko 1200 u plusu i bio sam jako zadovoljan i ambicije su mi se digle i zadao sam si cilj da budem oko 3k u plusu u tom mjesecu.Dosao sam do nekih 1500 i onda sam imao veliki downswing,poceo tiltati i krenuo igrati sng umjesto cash.Do kraja mjeseca sam se stalno mucio i na kraju zavrsio u plusu 1k.
Pocetak drugog mjeseca je bio jako los i shvatio sam da previse tiltam na sng i da ne radim nikakav profit.Krenuo sam ponovo igrati cash i poceo 16 stolova umjesto 10 koliko sam igrao do tada.Igrao sam puno vise handova na dan ali igrao sam i dosta losije i kad god sam imao losing sessione uvijek sam gubio puno.
Prosao sam kroz svoje sessione i u svakom tom sessionu sam primjetio da ima nekakav peak kod 150 dollara i vise profita.
Onda sam si rekao da cim imam profit od 100 dollara prekidam i ne igram vise taj dan.Sada sam se spustio ponovo na 10 stolova i sad zadnjih 8 dana imam 7 dana profit vise od 100 a jedan dan imam -140.Zbog toga mislim da bi trebalo krenuti na bolje,igrat cu samo ono sto znam i nema vise lutanja od sng pa malo plo pamalo hl i tako.A i ovaj plan od prekida igre cim imam 100 dollara profit dobro funkcionira za sada.
Ali sve u svemu jako losa 2 mjeseca sto se tice zarade.Puno stresa i muke.