Tema: trebam tekuci, dajem stars ili mb
$100-1k, pbz ili splitska
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Poker Transakcije » trebam tekuci, dajem stars ili mb
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
moras mi poslat ime i prezime, ne mogu poslat bez toga na mb..
Moze pitanje da ne otvaram novu temu uglavnom koliko treba dana da prode da mi sa starsa uplate na devizni? Proslo je vec 7 dana a jos novaca nema
ne znam, al ja sam isplatio sa mb na devizni 5.8. i jos mi nije sjelo, prvi put u zivotu da tako dugo cekam.. Jos nije moja lova nego sam nekom s foruma isplacivo
Sad sam tek stigao doma...
Poslao sam ti PM...
ne znam, al ja sam isplatio sa mb na devizni 5.8. i jos mi nije sjelo, prvi put u zivotu da tako dugo cekam.. Jos nije moja lova nego sam nekom s foruma isplacivo
Ako mi do petka ne uplate novac posaljem email u vezi transakcije i iznos nije mal skoro 3000kuna
Tilt napisao:ne znam, al ja sam isplatio sa mb na devizni 5.8. i jos mi nije sjelo, prvi put u zivotu da tako dugo cekam.. Jos nije moja lova nego sam nekom s foruma isplacivo
Ako mi do petka ne uplate novac posaljem email u vezi transakcije i iznos nije mal skoro 3000kuna
nije gola kost
lipo san naplattija tvoj nick name u montrealu, nadan se da cemo i cincinati tako nastavit
Ja sam isplatio 8.8. s MB na devizni i danas sam bio na bankomatu i lova je bila tamo...:/
moze 250 $ saljem ti na tekuci,
Moze, poslo sam ti na pm podatke od tekuceg, javi kad posaljes. I reci gdje da saljem.
Ostalo jos $400
2340009-3209194811
PBZ tekuci racun
Ana Gačić
To je racun tko god treba nek uplati posalje mi nick ili mail gdje da saljem.
I da te pitam uglavnom igram na starsu i isplatio sam novce i ostalo mi je jos oko 100evra bonusa na prvu uplatu i ako ponovo uplatim je li mogu ocistiti ostatak bonusa
Na starsima imaš pravo 3 puta uplatiti za iskoristiti ukupno $600 bonus.
Jedino kada gubiš bonus je ako napraviš isplatu (ako se ne varam).
Napravio sam isplatu znaci nemogu nikako iskoristiti jos 100eura preostalog bonusa ako ponovo uplatim il mi neko posalje novce
A gle, nisam siguran. Pogledaj u cashier pod Bonuses, ako ti još tamo stoji bonus onda znači da možeš.
FishMardy napisao:Tilt napisao:ne znam, al ja sam isplatio sa mb na devizni 5.8. i jos mi nije sjelo, prvi put u zivotu da tako dugo cekam.. Jos nije moja lova nego sam nekom s foruma isplacivo
nije gola kost
lipo san naplattija tvoj nick name u montrealu, nadan se da cemo i cincinati tako nastavit
Mardy je bog situacije uglavnom što treba dobiti on i dobije
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora